AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi boş mezar görmek

Kahve falında içi boş mezar görmek

Kahve falında içi boş mezar görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, onurlu bir hayat süreceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işarettir.

Kahve falında içi boş mezar gördüyseniz:

  • Eşitlik veya adalet konularında başarısız olursanız ilişkilerde, iş birliklerinde ya da ortaklıklarda zorlanmalar yaşanabilir.

Kahve falında içi boş mezar görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında içi boş bavul görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında içi boş cüzdan görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, maddi yükünün artacağına yorulur.

Kahve falında içi boş diş görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında içi boş limon görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına yorulur.

Kahve falında içi boş ev görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, yılmayacağına inanılır.

Kahve falında içi boş silah görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi boş kutu görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir