AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bir mezar görmek

Kahve falında boş bir mezar görmek

Kahve falında boş bir mezar görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, bir organizasyona katılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında boş bir mezar gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı altında hissedebilirsiniz.

Kahve falında bahçede boş mezar görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında boş bir mezar görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, geçim derdine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane boş mezar görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına yorulur.

Kahve falında boş kazılmış mezar görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına delalet eder.

Kahve falında iki boş mezar görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında boş mezara toprak atmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, çocuklar gibi şen olacağına tabir olunur.

Kahve falında boş mezar görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş mezar kazmak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir