AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık boş mezar görmek

Kahve falında açık boş mezar görmek

Kahve falında açık boş mezar görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık boş mezar gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızda veya eğilimlerinizde değişiklik yapmanız olumlu bir yöne ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında açık boş mezar görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında açık ve boş mezar görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar açık görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, daha çok çalışılacağına inanılır.

Kahve falında mezarın açık olduğunu görmek ondan kazanç elde edeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığı açık görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine delalettir.

Kahve falında açık mezara girmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, giden birinin geri döneceğine delalettir.

Kahve falında açık bebek mezarı görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir