AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş arazide mezar görmek

Kahve falında boş arazide mezar görmek

Kahve falında boş arazide mezar görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, patron koltuğunda oturacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalettir.

Kahve falında boş arazide mezar gördüyseniz:

  • Aklınızdaki konuları anlatmaya devam edin.

Kahve falında boş arazide mezar görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, duaların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında boş arazide oturmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işarettir.

Kahve falında boş bir arazi görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında boş arazide namaz kılmak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş yeşil arazi görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında boş arazide yürümek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında boş arazi görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına delalet eder.

Kahve falında boş bir arazide koşmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir