AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden emzirmek

Kahve falında memeden emzirmek

Kahve falında memeden emzirmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, makam ve söz sahibi olacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında memeden emzirmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Kahve falında memeden süt gelmesi bebek emzirmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesi emzirmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ memeden bebek emzirmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek sevdiğini söyleyeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında memeden süt emzirmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve emzirmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memeden bebek emzirmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memesinden süt emzirmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir