AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını memesini görmek

Kahve falında başkasını memesini görmek

Kahve falında başkasını memesini görmek yaşamın kolaylaşacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasını memesini gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Kahve falında keçi memesi görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memeden süt emmek umutlarının boşa çıkmayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden akan süt görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında anne memesi görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalet eder.

Kahve falında memeye ellemek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında kızın memesini ellemek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yengenin memesini görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek kadın memesi görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir