AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi külotunu görmek

Kahve falında kendi külotunu görmek

Kahve falında kendi külotunu görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, zenginliğe kavuşulacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, zor günlerin geride kalacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında kendi külotunu gördüyseniz:

  • Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var.

Kahve falında külot vermek hayırlı kararlar alacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında bebek külodu görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı külot almak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına işarettir.

Kahve falında temiz külot giymek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek külodu görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, maddi sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış külot görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir