AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek külodu görmek

Kahve falında bebek külodu görmek

Kahve falında bebek külodu görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, şifaya kavuşacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek külodu gördüyseniz:

  • Birbirimizi kırmamak için çaba göstermemizde fayda var.

Kahve falında bebek külodu görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç külot görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap almak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında külot istemek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında külot vermek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı külotlu çorap görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek ilerleyemeyeceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir