AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek külodu görmek

Kahve falında erkek külodu görmek

Kahve falında erkek külodu görmek idealist kimse olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, zararların günden güne artacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek külodu gördüyseniz:

  • Belli konuları sakin şekilde ele almanız coşkulu veya ani tepkiler vermenizden daha faydalı sonuçlar verebilir.

Kahve falında erkek külodu görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek külot görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine delalettir.

Kahve falında erkek külotu giymek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek külotu görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz erkek külodu görmek tersliklerin yoluna gireceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına rivayet eder.

Kahve falında külotlu erkek görmek ters giden işlerin düzeleceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında külot aldığını görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet eder.

Kahve falında külot çıkarmak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir