AnaSayfa / Genel / Kahve falında külot vermek

Kahve falında külot vermek

Kahve falında külot vermek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında külot vermek gördüyseniz:

  • Disiplinli olmalısınız.

Kahve falında sütyen külot görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli külot görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah külot giymek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yırtık külot görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında hediye külot almak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah külot almak hasta ise daha kötüye gideceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı külot hediye almak maddi güç sahibi olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında külot aldığını görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir