AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah külotlu çorap görmek

Kahve falında siyah külotlu çorap görmek

Kahve falında siyah külotlu çorap görmek zor bir durumda kalacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harekete geçmesi gereklidir.

Kahve falında siyah külotlu çorap almak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, kötü halin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz külotlu çorap görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına inanılır.

Kahve falında pembe külotlu çorap görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, sağlık içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert külotlu çorap görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı külotlu çorap görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir