AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış külot görmek

Kahve falında yıkanmış külot görmek

Kahve falında yıkanmış külot görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, dinde olgunlaşacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, malının artmasını sağlayacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, aile içinde husumet gelişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış külot gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla ilgileniyor veya bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında temiz külot görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak külot görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan külotu görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında külot kesmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış külot görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında külot çıkarmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek külot görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir