AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kör olduğunu görmek

Kahve falında kızının kör olduğunu görmek

Kahve falında kızının kör olduğunu görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kızının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Hemen toparlanmaya bakın.

Kahve falında kör kıza yardım etmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının kör olduğunu görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, kederinin dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında kör bir kıza yardım etmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini kör görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işarettir.

Kahve falında gözü kör adam görmek kazancın daha da artacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, sabırla hayatına devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir