AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında kendi kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında kendi kolunda altın bilezik görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, dertlerin aşılacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, kötü gününden de geri duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Kahve falında koluna altın bilezik görmek zorlukların bir anda biteceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulur.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak borçlarını ödemeyi başaracağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında sol kolda altın bilezik görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının kolunda altın bilezik görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, yapılan hataların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kolunda altın bilezik görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kadının kolunda altın bilezik görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kolunda altın bilezik görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir