AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında bir başkasının kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında bir başkasının kolunda altın bilezik görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasının kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Kahve falında annesinin kolunda altın bilezik görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işarettir.

Kahve falında sol kolda altın bilezik görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına inanılır.

Kahve falında başkasının kolunda altın bilezik görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolda altın bilezik görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında ölünün kolunda altın bilezik görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında annemin kolunda altın bilezik görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, hakkını alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir