AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında kadının kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında kadının kolunda altın bilezik görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kadının kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz veya mevcut ilişkinizde yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında kadının kolunda altın bilezik görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının kolunda bilezik görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin kolunda altın bilezik görmek planlı ve programlı davranacağına, aile huzurunuzun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin kolunda altın bilezik görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bileziği başkasının kolunda görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işarettir.

Kahve falında ölünün kolunda altın bilezik görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir