AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna altın bilezik görmek

Kahve falında koluna altın bilezik görmek

Kahve falında koluna altın bilezik görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezik gördüyseniz:

  • Gereken çabayı göstermelisiniz.

Kahve falında kadının kolunda altın bilezik görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, bol bol moral depolanacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin kolunda altın bilezik görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına delalet eder.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında kolunda altın bilezikler görmek hep yerinde sayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının kolunda altın bilezik görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bileziği başkasının kolunda görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin kolunda altın bilezik görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına yorulur.

Kahve falında annesinin kolunda altın bilezik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir