AnaSayfa / Genel / Kahve falında ömür biçmek

Kahve falında ömür biçmek

Kahve falında ömür biçmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, kötü düşmana, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ömür biçmek gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında ömür biçmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına işaret eder.

Kahve falında uzun ömürlü olmak onunla üzülüp, ağlayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında ömür görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tırpanla ekin biçmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil buğday biçmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil arpa biçmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza tabir olunur.

Kahve falında buğday tarlası biçmek maddi kayıpların sona ereceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil çayır biçmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir