AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeltik biçmek

Kahve falında çeltik biçmek

Kahve falında çeltik biçmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeltik biçmek gördüyseniz:

  • Güzel bir davet, teklif ya da seyahat şansı söz konusu olabilir.

Kahve falında çeltik biçmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında çeltik tarlası görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çeltik görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çeltik tarlası görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında tarla biçmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine delalettir.

Kahve falında orakla buğday biçmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül biçmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında tırpanla ot biçmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir