AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi pisliğine ellemek

Kahve falında kendi pisliğine ellemek

Kahve falında kendi pisliğine ellemek zor durumların sona ereceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi pisliğine ellemek gördüyseniz:

  • Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Kahve falında kendi pisliğini ellemek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi pisliğine ellemek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında insan pisliği ellemek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında kendi kakasını ellemek onu uyaracağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaka ellemek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında erkeğin organını ellemek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek organını ellemek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir