AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün sarktığını görmek

Kahve falında göğsünün sarktığını görmek

Kahve falında göğsünün sarktığını görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, övgü dolu sözler duyacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünün sarktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmenizi veya bazı işleri çözmenizi sağlayabilecek kişilerin aklını karıştırabilirsiniz.

Kahve falında göğsünden vurulduğunu görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalettir.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalettir.

Kahve falında göğsünün koptuğunu görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünü emdiğini görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünden silahla vurulmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işarettir.

Kahve falında göğsü kıllı görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir