AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi etinin yendiğini görmek

Kahve falında kendi etinin yendiğini görmek

Kahve falında kendi etinin yendiğini görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, idealist kimse olacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi etinin yendiğini gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ölü eti yendiğini görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında insan etinin yendiğini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında kendi etinin yendiğini görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, kazanca kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında insan eti yendiğini görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek eti yendiğini görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında güreşmek ve yenmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı tarafından yenmek kazancının daha da artacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir