AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan etinin yendiğini görmek

Kahve falında insan etinin yendiğini görmek

Kahve falında insan etinin yendiğini görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kafasını toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında insan etinin yendiğini gördüyseniz:

  • Detaylı düşünün.

Kahve falında insan eti yendiğini görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında insan etinin yendiğini görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kendi etinin yendiğini görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek eti yendiğini görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü eti yendiğini görmek büyük sorunlar yaşayacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına yorulur.

Kahve falında aslanı yenmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, güzel ve doğru işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında elinin yendiğini görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir