AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek eti yendiğini görmek

Kahve falında köpek eti yendiğini görmek

Kahve falında köpek eti yendiğini görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, büyük zararlar getireceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek eti yendiğini gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir.

Kahve falında köpek eti yendiğini görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpekbalığı tarafından yenmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında köpeği yenmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında köpek tarafından yenmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan etinin yendiğini görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kendi etinin yendiğini görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan eti yendiğini görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir