AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı tarafından yenmek

Kahve falında ayı tarafından yenmek

Kahve falında ayı tarafından yenmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işlere nazar değeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakacak, rahatınızı veya sinirlerinizi bozacak bazı koşullar üzerinde anlaşma sağlamak zorunda değilsiniz, henüz vakit varken daha iyi bir strateji geliştirebilirsiniz.

Kahve falında ayı tarafından yenmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında köpekbalığı tarafından yenmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, kısmetlerinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından yenmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına işaret eder.

Kahve falında kurt tarafından yenmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare tarafından yenmek kısa sürecek bir işe gireceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında aslan tarafından yenmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında balık tarafından yenmek zorlanacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında timsah tarafından yenmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, işlerinde atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir