AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan eti yendiğini görmek

Kahve falında insan eti yendiğini görmek

Kahve falında insan eti yendiğini görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, gururlandıracak işler yapacağına, parasının ve malının da artacağına delalettir.

Kahve falında insan eti yendiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Kahve falında insan eti yendiğini görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet eder.

Kahve falında insan etinin yendiğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına yorulur.

Kahve falında ölü eti yendiğini görmek gönül gözünün açılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kendi etinin yendiğini görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek eti yendiğini görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine alamet eder.

Kahve falında evinde yemek yendiğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında hakkının yendiğini görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir