AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü eti yendiğini görmek

Kahve falında ölü eti yendiğini görmek

Kahve falında ölü eti yendiğini görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, huzursuzlukların son bulacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü eti yendiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde, dış görünüşünüzde değişiklikler yaparken veya ikili ilişkilerinizde aşırılıklardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında ölü eti yendiğini görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında köpek eti yendiğini görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında insan eti yendiğini görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi etinin yendiğini görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek süzüleceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında insan etinin yendiğini görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanı yenmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında tatlısının yendiğini görmek onlara hayrının dokunacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir