AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et yendiğini görmek

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yüzünün hep güleceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında çiğ et yendiğini gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan etinin yendiğini görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü eti yendiğini görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kimse ile tartışmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi etinin yendiğini görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında köpek eti yendiğini görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan eti yendiğini görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işaret eder.

Kahve falında iblisi yenmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evinde yemek yendiğini görmek harama göz dikmeyeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir