AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına eline yakmak

Kahve falında kına eline yakmak

Kahve falında kına eline yakmak çok güzel çalışmalar yapacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, para ve zaman ayıracağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kına eline yakmak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmek için belli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak söz ve yetki sahibi olacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında sol eline kına yakmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ eline kına yakmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol ele kına yakmak manevi anlamda çok yol katedileceğine, çıkmaza düşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin eline kına yakmak bulunduğu mevkide yükseleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek eline kına yakmak sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir