AnaSayfa / Genel / Kahve falında elle kına yakmak

Kahve falında elle kına yakmak

Kahve falında elle kına yakmak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, farklı şeyler deneyeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında elle kına yakmak gördüyseniz:

  • Ani tepki, karar veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında sağ eline kına yakmak imkânsızlıklarının biteceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kına eline yakmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi eline kına yakmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak her geçen gün sorunların artacağına, hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının eline kına yakmak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerine kına yakmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının eline kına yakmak bilgi ile donanacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir