AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dışkısını yapmak

Kahve falında kendi dışkısını yapmak

Kahve falında kendi dışkısını yapmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına alamet eder.

Kahve falında kendi dışkısını yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini veya rahatını değil kendi önceliklerinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz.

Kahve falında insan dışkısı yapmak maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi dışkısını yapmak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dışkısını yapmak ağlayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında insan dışkısına basmak önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında deve dışkısı görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dışkıda solucan görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışkıyı temizlemek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek dışkısı temizlemek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir