AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan dışkısı yapmak

Kahve falında insan dışkısı yapmak

Kahve falında insan dışkısı yapmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yaşamına renk geleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işarettir.

Kahve falında insan dışkısı yapmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Kahve falında insan dışkısı yapmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş insan dışkısı görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, rakipsiz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında insan dışkısı yediğini görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalettir.

Kahve falında insan dışkısı temizlemek büyüyeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında insan dışkısına basmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı yemek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan dışkısı ellemek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir