AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan dışkısına basmak

Kahve falında insan dışkısına basmak

Kahve falında insan dışkısına basmak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, diplomalı kimse olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, Tövbe Edeceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında insan dışkısına basmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken seçimler ya da verilmesi gereken kararlar uykularınızı kaçırıyor olabilir.

Kahve falında insan dışkısına basmak hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dışkıya basmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek dışkısına basmak çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvan dışkısına basmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek dışkısına basmak kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette insan dışkısı görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sabrını zorlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında insan dışkısını yaparken görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir