AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışkıda solucan görmek

Kahve falında dışkıda solucan görmek

Kahve falında dışkıda solucan görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yeni alanlara yöneleceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dışkıda solucan gördüyseniz:

  • Aslında biraz da kendinize güven eksikliğiniz var.

Kahve falında dışkıda solucan görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında köpek dışkısı temizlemek geleceğin güzel olacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında dışkıda kıl kurdu görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dışkısını yaptığını görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz dışkısı görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında insan dışkısı yediğini görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendi dışkısıyla oynamak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında köpek dışkısı yemek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir