AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek dışkısı temizlemek

Kahve falında bebek dışkısı temizlemek

Kahve falında bebek dışkısı temizlemek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, hem dua alacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek dışkısı temizlemek gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Kahve falında bebek dışkısı temizlemek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında köpek dışkısı temizlemek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dışkısını temizlemek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dışkısını temizlemek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının dışkısını temizlemek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan dışkısı temizlemek çok büyük zararlar edeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında inek dışkısı temizlemek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dışkıyı temizlemek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir