AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışkısını yapmak

Kahve falında dışkısını yapmak

Kahve falında dışkısını yapmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında dışkısını yapmak gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük para kaybedebilirsiniz.

Kahve falında kendi dışkısını yapmak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı yapmak iyilik ve güzellik bulacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalettir.

Kahve falında dışkısını yapmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi dışkısını ellemek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında kedi dışkısı görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek dışkısı yemek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ineğin dışkısını görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hayvan dışkısı temizlemek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir