AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah ellemek

Kahve falında silah ellemek

Kahve falında silah ellemek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah ellemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yakın gelecekte olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında silah ellemek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak ellemek kurtuluşu yakalayacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına işarettir.

Kahve falında yılana ellemek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta ellemek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birini ellemek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında ama ellemek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında göğsüne ellemek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük abdesti ellemek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir