AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan dışkısı ellemek

Kahve falında insan dışkısı ellemek

Kahve falında insan dışkısı ellemek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, makbul olmayan işler yapacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı ellemek gördüyseniz:

  • Toplum hayatında güçlü bir kimlik sağlayabilmek için, parasal konulara ağırlık vereceksiniz.

Kahve falında insan dışkısı ellemek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi dışkısını ellemek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında insan pisliği ellemek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında insan dışkısı yapmak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette insan dışkısı görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hanesindeki rızkın da artacağına rivayet eder.

Kahve falında insan dışkısına bulaşmak moral olarak çok iyi hissedeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında insan dışkısı yediğini görmek günlerinin güzelleşeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına inanılır.

Kahve falında insan dışkısı temizlemek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, kişinin can derdine düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir