AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bokunu ellemek

Kahve falında kendi bokunu ellemek

Kahve falında kendi bokunu ellemek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, beddua ve ah alacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, zorluğa düşeceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kendi bokunu ellemek gördüyseniz:

  • Belli bir seçim yapabilmek için ortak çaba gerekiyor olabilir.

Kahve falında bokunu ellemek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi bokunu ellemek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan boku ellemek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek boku ellemek eşlerinin kapanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında erkek organı ellemek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işarettir.

Kahve falında kıza ellemek iyi şartlara kavuşacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında altın ellemek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir