AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak kırdığını görmek

Kahve falında tabak kırdığını görmek

Kahve falında tabak kırdığını görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabak kırdığını gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda şans gerçekten yüzümüze güler.

Kahve falında tabak kırdığını görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tütün kırdığını görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine işarettir.

Kahve falında duvar kırdığını görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bit kırdığını görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kırdığını görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, uzun bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kırda çiçek görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında kırda çiçek toplamak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir