AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğuyla oynamak

Kahve falında kendi çocuğuyla oynamak

Kahve falında kendi çocuğuyla oynamak aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi çocuğuyla oynamak gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında erkek çocuğuyla oynamak çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi çocuğuyla oynamak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğuyla oynamak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumar oynamak çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakan top oynamak ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında fareyle oynamak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet eder.

Kahve falında pislikle oynamak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir