AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuyla oynamak

Kahve falında çocuğuyla oynamak

Kahve falında çocuğuyla oynamak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, başarılarının azalacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğuyla oynamak gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Kahve falında çocuğuyla oynamak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğuyla oynamak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğuyla oynamak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet eder.

Kahve falında karşılıklı oyun havası oynamak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında can oynamak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında otomatik oynamak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle oyun oynamak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulur.

Kahve falında oyuncak bebek oynamak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir