AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğuyla oynamak

Kahve falında erkek çocuğuyla oynamak

Kahve falında erkek çocuğuyla oynamak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, bilgi ile donanacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğuyla oynamak gördüyseniz:

  • Borçlanmamaya veya gereğinden fazla harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında erkek çocuğuyla oynamak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çocuğuyla oynamak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında kendi çocuğuyla oynamak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye rivayet eder.

Kahve falında erkekle oynamak kötü günlerinin biteceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeklerle top oynamak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle karşılıklı oynamak kötü günler yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek saçıyla oynamak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebekle oynamak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir