AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyle oynamak

Kahve falında fareyle oynamak

Kahve falında fareyle oynamak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, günah ve suç işleyeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında fareyle oynamak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı gerçekleştirmek için vitesi yükseltebilirsiniz.

Kahve falında farelerle oynamak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareyle oynamak yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında oyuncak arabayla oynamak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle oynamak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çalıp oynamak fırsatların elden kaçırılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kediyle oynamak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına işaret eder.

Kahve falında halk oyunu oynamak başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir