AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumar oynamak

Kahve falında kumar oynamak

Kahve falında kumar oynamak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, onu alkışlayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumar oynamak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Kahve falında kumar oynamak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide kumar oynamak olayın ağız münakaşasına varacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle kumar oynamak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında babasının kumar oynadığını görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına alamet eder.

Kahve falında kumar kağıdı görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine alamet eder.

Kahve falında kumarda para kaybetmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumar makinesi görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının kumar oynadığını görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir