AnaSayfa / Genel / Kahve falında pislikle oynamak

Kahve falında pislikle oynamak

Kahve falında pislikle oynamak aydınlık bir döneme girileceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında pislikle oynamak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir.

Kahve falında pislikle oynamak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi pisliğiyle oynamak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında fare pisliği temizlemek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında insan pisliği temizlediğini görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında insan pisliğ görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek pisliği görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına işarettir.

Kahve falında kendini pisliğin içinde görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek pisliği görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir