AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kapandığını görmek

Kahve falında arkadaşının kapandığını görmek

Kahve falında arkadaşının kapandığını görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, neşe ve sevinç içinde olacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kapandığını gördüyseniz:

  • Grup aktivitelerine veya bazı organizasyonlara katılmanız imajınızı güçlendirebilir veya ününüzü arttırabilir.

Kahve falında arkadaşının kapandığını görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kapanmış görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşın kapandığını görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşımın kapandığını görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının kapandığını görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, ne yöne gideceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın kapandığını görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarına kapanmak fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında annenin ayaklarına kapanmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir