AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının kapandığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının kapandığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının kapandığını görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının kapandığını gördüyseniz:

  • Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında bir arkadaşının kapandığını görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşın kapandığını görmek belalara denk gelmeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kapandığını görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşımın kapandığını görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını kapanmış görmek önemli yerlere geleceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın kapandığını görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapanıp tekrar açılmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine işaret eder.

Kahve falında kapana kısılmak kafasını toparlayacağına, yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir