AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarına kapanmak

Kahve falında ayaklarına kapanmak

Kahve falında ayaklarına kapanmak kötü günler yaşayacağına, mutlu bir insan olunacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarına kapanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında ayaklara kapanmak sıhhat ve huzur bulacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ayağa kapanmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayaklarına kapanmak mutluluk dolu haberler alınacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarına kapanmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin ayaklarına kapanmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, yokluk içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığının kapandığını görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında kapandığı görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kapanmış görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir