AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin ayaklarına kapanmak

Kahve falında annenin ayaklarına kapanmak

Kahve falında annenin ayaklarına kapanmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kendisini çok yıpratacağına delalettir.

Kahve falında annenin ayaklarına kapanmak gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın başkaları tarafından suistimal edilmemesi için daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında annenin ayaklarına kapanmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayaklarına kapanmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarına kapanmak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işarettir.

Kahve falında ayağa kapanmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklara kapanmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın kapandığını görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında evin kapısının kapanmadığını görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin kapandığını görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, darda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir